STAPP Solutions

STAPP is hét logopedische therapie-platform voor spraak- en taalproblemen ten gevolge van hersenletsel.

500+

(klinisch) logopedisten 

60+

Tevreden instellingen

5000+

Behandelde patiënten

Het STAPP Platform

STAPP is hét logopedische therapie-platform voor spraak- en taalproblemen ten gevolge van hersenletsel. Het omvat modules voor afasie en spraakapraxie behandelingen

Onze webbased software omvat modules voor het intensief oefenen door de patiënt zelf en tijdens behandelingen, waarbij de logopedist op afstand de regie voert over de oefeningen en opdrachten.

De therapeutische modules worden ondersteund door fysiek behandelmateriaal en door opleidingen. We helpen logopedisten bij een effectieve en efficiënte behandeling van afasie en spraakapraxie

Logopedisten krijgen niet alleen onze software, maar ook toegang tot de online community, achtergrond-artikelen, werkmaterialen en uiteraard persoonlijke support indien nodig.

Producten en Diensten

Therapie Software

Het therapeutische platform voor afasie en spraakapraxie


Opleiding/ trainingen

Door en voor (klinisch) logopedisten en professionals uit het werkgebied


Werkmateriaal

Bekijk en koop het beschikbare werkmateriaal zoals werkboeken, oefenbladen etc.

Over ons

STAPP is ontwikkeld binnen het STAPP-project van het Universitair Medisch Centrum Groningen (UMCG) en uitgetest door logopedisten en patiënten. Tegenwoordig wordt de software vanuit een eigen entiteit doorontwikkeld, te weten STAPP Solutions BV. Hierin blijft ook de samenwerking met het UMCG. De applicatie voldoet aan de essentiële eisen voor werkzaamheid en veiligheid.

De bedenker van STAPP: klinisch linguïst/ logopedist/onderzoeker Judith Feiken is ook vanuit STAPP Solutions actief betrokken bij de gehele doorontwikkeling van de online omgeving, het werkmateriaal en de cursussen.

Eén online web-platform

De STAPP therapie- en oefensoftware is tegenwoordig als webversie beschikbaar en bevat modules voor afasie en spraakapraxie.

Daarnaast krijgen therapeuten ook toegang tot de achterliggende kennis, modellen en informatie.

Ik blijf graag op de hoogte van alle ontwikkelingen